Ontdek Indochina: rondreis door Vietnam en Cambodja

Inclusief vluchten, transfers, hotels met ontbijt en excursies

Holidayguru tipt 31.03.20 tot 20.04.20
P.p. vanaf € 1724,-

Vietnam en Cambodja zijn twee bijzondere bestemmingen met een uniek karakter. Ontdek de mooiste hoogtepunten tijdens een 21-daagse rondreis van Shoestring en ervaar het magische Indochina al vanaf €1724. De vluchten, transfers, hotels en diverse maaltijden en excursies zijn bij de prijs inbegrepen. Er zijn meerdere data mogelijk met gegarandeerd vertrek!

angkor watt

Rondreis Vietnam en Cambodja

Ga op avontuur en ontdek in een groep van 4 tot 24 reizigers de highlights van Vietnam en Cambodja. Kies voor een gezellige groepsreis of singlereis en reis drie weken lang door het prachtige Indochina. Tijdens de rondreis maak je diverse excursies naar onder meer het historische Hoi An, Ha Long Bay en natuurlijk het indrukwekkende Angkor Watt. Alle transfertochten, hotelovernachtingen, dagelijks ontbijt en enkele excursies zijn bij de prijs inbegrepen. Indien gewenst kun je nog extra excursies bijboeken.

vietnam

Highlights Vietnam en Cambodja

Tja, waar moet ik eens beginnen? Zowel Vietnam als Cambodja hebben een hele rijke geschiedenis, prachtige natuur en interessante cultuur welke het land enorm hebben gevormd. In Vietnam zul je onder andere overnachten in het magische Ha Long Bay, een bezoek brengen aan de keizerlijke hoofdstad Hué en cultuur proeven in het lieflijke Hoi An. Ook maak je een stop in de bruisende steden Ho Chi Minh City (het vroegere Saigon) en Phnom Penh. De reis wordt afgesloten met het absolute hoogtepunt van Indochina: Angkor Watt. Dit is slechts een kleine greep uit alles dat je zult zien tijdens deze legendarische rondreis. Een onvergetelijke ervaring die je mee moet maken!

screenshot van de deal

screenshot groepsreis