slechts 1199,- €

Tijd voor een onvergetelijke reis door Vietnam! De rondreis van je leven: díe maak je met deze karakteristieke rondreis door Vietnam. Inclusief 17 nachten, ontbijt, verschillende excursies met gids, een cruise langs Halong Bay, trein- en bustickets, transfers én vluchten vanaf €1.199. Maak je klaar voor de reis van je leven!

Rivier in Vietnam

Rondreis Vietnam

Dat de Vietnamese loempia’s de moeite waard zijn, dat weten we. Maar deze smaken nog lekkerder in het land zelf!  Ik heb een bijzondere rondreis Vietnam voor je, misschien zelfs wel de mooiste reis die je ooit zult maken. Naar het ‘Land van de Rijzende Draak‘, waar je betoverd zult worden door schitterende natuur, de meest spectaculaire tempels, gezellige dorpen en steden en bovenal… door de bewoners zelf. Vietnam voelt als thuiskomen in een land waar geuren, kleuren en smaken je tegemoet komen. En hoewel foto’s de ware pracht van het land niet kunnen samenvatten, kun je het natuurlijk áltijd proberen. Leg je camera alvast klaar en maak je op voor een waanzinnige rondreis! Klik hier om je volledige reisschema te zien voor deze geweldige rondreis door Vietnam. Ontdek dit prachtige deel van Azië.

Ha Long Bay Vietnam

Rondreis Vietnam

Lijkt deze rondreis Vietnam jou wel wat? Door dit adembenemende Aziatische land reizen, met alle excursies en de gids en alles geregeld? Rondreizen door Azië is de laatste decennia ontzettend populair geworden onder reizigers van alle leeftijden. Of je nu een 18-jarige backpacker bent of net gepensioneerd bent en nog die luxe reis van je leven wilt maken. Er zijn reizen naar Azië die voldoen aan ieders type vakantie en wensen. Vertrek voor deze rondreis Vietnam en ontdek dit prachtige land op dit even adembenemende continent. Klik hier om je volledige reisschema te zien. Misschien toch op zoek naar een andere rondreis? Kijk dan eens op mijn rondreis pagina, waar je onder andere ook meer Vietnam rondreizen vindt!

Rijstvelden in Vietnam

 • Rondreis Vietnam – ontdek het beste van dit prachtige land vanaf €1.199!
  • Reisperiode: verschillende reisperiodes tot en met september 2018
  • Reisduur: 18 nachten
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Hotel: verschillende hotels – zie programma
  • Plaats: Vietnam
  • Transfer: inbegrepen
  • Boekingskosten: eenmalig €35 en calamiteitenfonds à €2,50
  • Inclusief verschillende excursies
  • Inclusief een cruise tocht
  • Prijs: Maar vanaf €1.199 per persoon op basis van een reis met 2 personen

screenshot van de deal

screenshot van de rondreis door Vietnam
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)