slechts € 1409,-

Tijd voor een onvergetelijke reis door Vietnam! De rondreis van je leven, dát is deze karakteristieke rondreis door Vietnam. Inclusief 17 nachten, ontbijt, verschillende excursies met gids, een cruise door Halong Bay, trein- en bustickets, transfers én vluchten vanaf €1409. Maak je klaar voor de reis van je leven!

Rivier in Vietnam

Rondreis Vietnam

Dat de Vietnamese loempia’s de moeite waard zijn, dat weten we. Maar deze smaken nog lekkerder in het land zelf!  Ik heb een bijzondere rondreis Vietnam voor je, misschien zelfs wel de mooiste reis die je ooit zult maken. Ga op reis naar het ‘Land van de Rijzende Draak‘ en laat je betoveren door de schitterende natuur, de meest spectaculaire tempels, gezellige dorpen en steden en bovenal… door de bewoners zelf. Vietnam voelt als thuiskomen in een land waar geuren, kleuren en smaken je tegemoet komen. En hoewel foto’s de ware pracht van het land niet kunnen samenvatten, kun je het natuurlijk áltijd proberen. Leg je camera alvast klaar en maak je op voor een waanzinnige rondreis! Klik hier om je volledige reisschema te zien voor deze geweldige rondreis door Vietnam en ontdek dit prachtige deel van Azië.

Ha Long Bay Vietnam

Rondreis Vietnam

Lijkt deze rondreis Vietnam jou wel wat? Door dit adembenemende Aziatische land reizen, met alle excursies, de gids, verblijf en transfers geregeld? Rondreizen door Azië is de laatste decennia ontzettend populair geworden onder reizigers van alle leeftijden. Of je nu een 18-jarige backpacker bent of net gepensioneerd bent en die luxe reis van je leven wilt maken. Er zijn reizen naar Azië die voldoen aan ieders type vakantie en wensen. Vertrek voor deze rondreis naar Vietnam en ontdek dit prachtige land op dit even adembenemende continent.

Rijstvelden in Vietnam

screenshot van de deal

Screenshot