Rondreis door West-Canada met huurauto!

Inclusief vluchten, hotels en huurauto!

  • Hotel -
  • Luchtvaartmaatschappij -
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 1709,-

Laat de vlakke lage landen achter je en zet koers richting een onvergetelijke ervaring: een rondreis door Canada langs de hoogtepunten van het adembenemende Westen van het land. Laat je betoveren door de prachtige natuurgebieden van dit land: van wilde natuur tot imposante, besneeuwde bergtoppen die in de helderblauwe meren weerspiegelen. Je beleeft nu al een avontuurlijke rondreis door West-Canada, incl. vlucht en huurauto. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details voor deze onvergetelijke rondreis.

Canada

Rondreis door West-Canada

Maak je klaar voor een rondreis door de adembenemende natuur van het westen van Canada. Je bezoekt bijvoorbeeld de wereldberoemde nationale parken Jasper en Banff. Grizzlyberen, elanden, berggeiten en visarenden. Gletsjers, watervallen, blauwgroene meren, besneeuwde bergtoppen en wild stromende rivieren. Dit is slechts een greep van de dingen die je tijdens deze geweldige trip gaat zien. Zo’n reis maak je niet vaak, dus grijp je kans! Canada is het land per uitstek om te genieten van prachtige uitgestrekte landschappen en natuur, maar waar dingen wel net zo goed geregeld zijn als in west Europa, want daar houden we stiekem vaak toch wel van! 😉 Kruip achter het stuur en zie wat West-Canada jou te bieden heeft! Wat lees voer om in de stemming te komen: mijn roadtrip door Canada artikel uit mijn Travel Magazine! Wil je weten wanneer je het beste je reis kunt maken? Lees dan mijn beste reistijd voor Canada artikel! Oh en dan nog iets; wist je dat Banff National Park in mijn lijstje staat met mooiste plekken op aarde?!

Banff National Park

Rondreis door Canada per huurauto

Om het lekker makkelijk voor je te maken zitten de hotels ook al inbegrepen bij deze rondreis. Niet meer ter plekke op zoek gaan naar een slaapplaats voor de nacht, maar gewoon alles vooraf al goed geregeld. Minder stress, meer tijd om je te vergapen aan dat prachtige Canadese landschap. Voor een overzicht van de hotels waar je in zult verblijven tijdens deze reis bekijk je de aanbieding.

Canada

screenshot van de deal

screenshot