slechts € 1135,-
Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!

Ben jij klaar voor je droomreis door West-Amerika? Je doet tijdens deze rondreis alle plekken aan die op je bucketlist staan. Bezoek Wereldsteden zoals San Francisco, Los Angeles en Las Vegas. Laat je betoveren door de indrukwekkende Grand Canyon en waag je in Death Valley. Lees hier snel meer over deze geweldige rondreis!

Rondreis Western Highlights Amerika

Rondreis Western Highlights Amerika

Dit is zo’n reis die je 1 keer in je leven gemaakt moet hebben: een rondreis door het indrukwekkende westen van de Verenigde Staten. Je bezoekt niet alleen iconische steden zoals San Francisco en Los Angeles, maar ook prachtige, ongerepte natuurparken, waaronder de unieke tafelbergen van Monument Valley . Rij naar Las Vegas, door de heetste en droogste plek op aarde, heel toepasselijk Death Valley genaamd. Er is teveel om op te noemen, dus maak het vooral zelf mee! Lees hier ook mijn tips over de Grand Canyon, waar je moet zijn in Las Vegas en kom alles te weten over San Francisco! Weten wanneer je het beste je reis kunt boeken? Lees dan mijn beste reistijd voor Las Vegas artikel!

Arizona Horseshoe Bend meander of Colorado River in Glen Canyon_156425756_2000pix

Overnachtingen

Tijdens deze reis overnacht je in diverse hotels. Je hebt de keuze uit economy– en comforthotels. Bij economyhotels verblijf je in 2* hotels en 3* hotels. Wanneer je voor de comfort-optie gaat (tegen een meerprijs), verblijf je in hotels met de focus op service. Deze accommodaties liggen vaak in de buurt van trekpleisters en soms zit er een zwembad bij. Let op: de selectie hotels is voorbehouden aan wijzigingen. Wanneer een accommodatie geen ruimte heeft, wordt er een gelijkwaardig alternatief gezocht.

Rondreis Western Highlights Amerika

 • Rondreis Western Highlights Amerika 14 dagen incl. autohuur, vluchten, hotels vanaf €1135
   • Reisperiode: Goedkoopste reisperiode is vertrek op 1 maart 2019, maar meerdere data zijn beschikbaar tegen een meerprijs. Zie hiervoor de deal.
   • Reisduur: 14 dagen
   • Vluchten: Amsterdam-San Francisco en Los Angeles-Amsterdam met United Airlines
   • Incl. autohuur, op basis van cat. I (Toyota Corolla of gelijkwaardig) bij 1/2 personen en cat. S (Ford Fusion of gelijkwaardig) bij 3/4 personen (€ 0 eigen risico)
   • Inclusief overnachtingen in diverse hotels
   • Verzorging: logies
   • Excl. boekingskosten: €19,50 en calamiteitenfonds €2,50
   • Exclusief ESTA formulier
   • Prijs: Al vanaf €1135 per persoon, op basis van een reis voor vier personen

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding