slechts 1573,- €

Tijd voor Zuid-Afrika! Boek deze droomreis naar de punt van het Afrikaanse continent en ervaar dit prachtige land op een geweldige manier: rondrijdend in je eigen huurauto langs een fascinerende route met verblijf in comfortabele hotels. Deze fly and drive vakantie in Zuid-Afrika is er een om nooit van je leven meer te vergeten. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

strand bij kaapstad

Een rondreis door Zuid-Afrika

Reis door dit veelzijdige land met een eigen huurauto; gaan en staan waar je wilt en genieten van een prachtige uitgestippelde en verzorgde route. Je begint met deze rondreis in het indrukwekkende Kaapstad; een bruisende metropool waar je geheid je ogen uit zult kijken. Geniet van de drukke binnenstad of ga liggen relaxen op de prachtige stranden; het kan allemaal. Vervolgens stap je in je huurauto en gaat de reis pas echt beginnen; motor starten en het land in! Wil je trouwens weten wanneer je het beste naar dit land kunt reizen? Bekijk dan mijn beste reistijd voor Zuid-Afrika artikel! En van plan om tussendoor ook wat wildlife te spotten? Lees dan mijn Travel Magazine artikel over wildlife in Zuid-Afrika.

kaapstad vanuit de lucht

Een compleet verzorgde reis

Je hoeft je tijdens deze vakantie geen zorgen te maken over het regelen van hotels of een goede route uitstippelen langs de mooiste highlights in de regio; dat is allemaal al voor je geregeld! Naast de directe vluchten met KLM zitten namelijk ook de autohuur en de hotels met ontbijt inbegrepen in de prijs. Bekijk de aanbieding voor alle verdere details die je moet wezen over deze reis, plus de volledige reisroute die jij zult gaan volgen.

penguins in zuid-afrika

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)