slechts € 1623,-
Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!

Tijd voor Zuid-Afrika! Boek deze droomreis naar de punt van het Afrikaanse continent en ervaar dit prachtige land op een geweldige manier: rondrijdend in je eigen huurauto langs een fascinerende route met verblijf in comfortabele hotels. Deze fly and drive vakantie in Zuid-Afrika is er een om nooit van je leven meer te vergeten. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

Kaapstad in Zuid-Afrika

Een rondreis door Zuid-Afrika

Reis door dit veelzijdige land met een eigen huurauto; gaan en staan waar je wilt en genieten van een prachtige uitgestippelde en verzorgde route. Je begint met deze rondreis in het indrukwekkende Kaapstad; een bruisende metropool waar je geheid je ogen uit zult kijken. Geniet van de drukke binnenstad of ga liggen relaxen op de prachtige stranden; het kan allemaal. Vervolgens stap je in je huurauto en gaat de reis pas echt beginnen; motor starten en het land in!

Zuid Afrika vakantie

Een compleet verzorgde reis

Je hoeft je tijdens deze vakantie geen zorgen te maken over het regelen van hotels of een goede route uitstippelen langs de mooiste highlights in de regio; dat is allemaal al voor je geregeld! Naast de directe vluchten met KLM zitten namelijk ook de autohuur en de hotels met ontbijt inbegrepen in de prijs. Bekijk de aanbieding voor alle verdere details die je moet wezen over deze reis, plus de volledige reisroute die jij zult gaan volgen.

vakantie Zuid Afrika

screenshot van de deal

Screenshot deal