slechts 1299,- €

Streep die droomreis van je bucketlist en ontdek de mooiste highlights van Zuid-Afrika tijdens een onvergetelijke rondreis! Tijdens deze spannende 16-daagse trip ontdek je onder andere Johannesburg, het Kruger National Park, Swaziland, Hluhluwe en nog veel meer! De vlucht, vervoer per touringcar, hotels met ontbijt en diverse excursies zitten al bij de prijs inbegrepen!

Rondreis Zuid-Afrika

Leer de prachtige natuur en de steden van Zuid-Afrika kennen tijdens een onvergetelijke reis! Zo bezoek je Johannesburg , het wereldberoemde Kruger National Park om wilde dieren te spotten, kom je langs de ruige Drakensbergen en dat is eigenlijk slechts een greep van de dingen die je allemaal gaat meemaken hier! Je verblijft in diverse hotels op basis van logies en ontbijt. Diverse excursies zitten bij het pakket inbegrepen, andere uitstapjes kun je naar wens bijboeken.

Kijk hier voor meer informatie en de hotels.

Wide angle view of Johannesburg skyline from the highways during

Wil jij Zuid-Afrika ontdekken? Boek dan snel!

screenshot van de deal

1299
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)