Rondreis over het eiland van Aphrodite: Cyprus

Incl. vluchten, huurauto en hotels met ontbijt

  • Hotel -
  • Luchtvaartmaatschappij -
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 389,-

Ga naast genieten van een zonnige strandvakantie ook eventjes goed cultuur snuiven met deze rondreis over het eiland van Aphrodite; een rondreis over Cyprus! Ervaar de Cypriotische levensstijl, duik in de rijke geschiedenis van dit eiland, en ga vanzelfsprekend liggen zonnebaden op sommige van de meest prachtige stranden. Dit alles en meer ervaar je tijdens een rondreis over dit prachtige eiland. Met deze aanbieding zitten de vluchten, de hotels met ontbijt, én je eigen huurauto allemaal inbegrepen in de prijs! Bekijk hier snel alle mogelijke data en boek je rondreis!

heldere zee bij Cyprus

Rondreis over Cyprus

Met deze reis beleef je een rondreis over het zuidelijke deel van het eiland. Denk hierbij aan prachtige en populaire plaatsen als Paphos en Lanarca. Wandel jij straks rond over het UNESCO Werelderfgoed Paphos? Deze plek ademt historie en biedt ontzettend veel fascinerende bezienswaardigheden. Dat is slechts de eerste bestemming van deze rondreis, want je gaat vervolgens nog verder over het eiland – het geboorte-eiland van Afrodite – heen. Lijkt dit jou wel wat?

Paphos

Een rondreis om nooit te vergeten

Naast de geschiedenis die je zult ontdekken is Cyprus ook nog eens één van de meest zon-zekere bestemmingen in Europa! Het eiland is daarom ook ideaal voor een combinatie tussen cultuur enerzijds en zonnebaden anderzijds. De comfortabele hotels waar je in verblijft zorgen dat je dit allemaal vanuit fijne accommodaties kunt doen. Bekijk de aanbieding voor een overzicht van de hotels waar je zult verblijven.

paphos

screenshot van de deal

screenshot