Droomrondreis door Zwitserland

9-daagse rondreis per bus en treinen Glacier Express en Bernina Express

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • maaltijden Halfpension
P.p. vanaf € 839,-

Ben jij klaar voor de rondreis van je leven? Met deze compleet verzorgde rondreis door het adembenemende Zwitserland kijk jij je ogen uit en waan je jezelf in verre oorden, maar dan dichtbij huis! Deze fantastische aanbieding is inclusief busreis vanuit Nederland, treintickets voor de beroemde Glacier Express en Berina Express en nog veel meer! Boek hier deze droomreis!

Glacier Express

Rondreis Zwitserland

Met deze compleet verzorgde rondreis ga jij van al het moois genieten dat Zwitserland te bieden heeft. In de volgende dagen zul je je verwonderen over de fantastische uitzichten op bergen, dallen, meren, watervallen en alpenweides. Je reist niet alleen per bus, maar sommige gedeeltes met de trein. Treintickets voor een panoramawagon op de wereldberoemde Glacier Express waarmee je naar Chur reist en tussen St. Moritz en Tirano met de Bernina Express, zitten inbegrepen in de reis. Natuurlijk kun je niet alles in zo’n korte tijd zien, maar met deze reis krijg je zeker een goed idee van wat dit mooie land te bieden heeft. Wedden dat je nog eens terugwilt?Riffelmeer Zwitserland

Jouw rondreis

De reis begint vanuit jouw gekozen opstapplek in Nederland. Per luxe touringcar gaat de reis richting het zuiden naar het wonderschone Zwitserland. Vanuit Nederland vertrekken jij en je reisgezelschap naar het Zwitserse Saas Grund. Vanuit hier bezoek je onder andere het stuwmeer Mattmark en trek je verder door het Saastal naar Saas Fee. Via Täsch en Zermatt zul je vervolgens een stuk per trein afleggen met de beroemde Glacier Express. Vanuit de panoramawagon kun je onder andere genieten van de fantastische landschappen en indrukwekkende bergaanzichten. Ook een treinrit met de Bernina Express zit inbegrepen voor het traject St. Moritz en Tirano (of andersom) waarbij je door de imposante Berninapas gaat. Laatste stop gaat naar Vierwoudstedenmeer en Luzern waar je ook nog vrije tijd hebt voordat de reis naar huis begint. Tijdens de rondreis verblijf je in goede hotels waarbij ontbijt en diner zijn inbegrepen.

Lauterbrunnen

 

 

screenshot van de deal

Screenshot van de deal