Zomervakantie op een gloednieuw vakantiepark

Moderne villa met terras in Noord-Brabant

Holidayguru tipt 25.06.21 tot 28.06.21
P.p. vanaf € 137,-

Roompot De Heihorsten opent in de zomer van 2021 haar poorten. Het ruime park in Someren wordt omringd door de natuur en is de perfecte uitvalsbasis voor een zomervakantie in eigen land! Je boekt al een villa op dit splinternieuwe park in Noord-Brabant voor €137.

Roompot De Heidehorsten

Op het nieuwe vakantiepark De Heidehorsten in Noord-Brabant vind je leuke hoeves met rieten daken. De villa’s hebben een historische bouwstijl, maar zijn van alle gemakken voorzien om jou een comfortabele vakantie te geven. Jij verblijft in een vrijstaande villa voor vier personen. De villa beschikt over een fijne woonkamer en compleet ingerichte keuken. Na een lange dag droom je weg in een heerlijke boxspring. Geniet in de tuin of op het terras van het zonnetje. Houd er rekening mee dat er op het park nog gewerkt kan worden en dat aan het begin nog niet alle faciliteiten beschikbaar zijn.

Vakantie in Noord-Brabant

Vanaf het vakantiepark ontdek je stad en land. Rijd paard op de naastgelegen manege, sla een balletje op de golfbaan om de hoek of slinger op je stalen ros door de omgeving. Wandel over de Strabrechtse of Somerse Heide die in augustus in bloei staat, lucky you! Struin door het paarse landschap en stop af en toe om een mooi Instagramkiekje te schieten. Scoor een hapje en een drankje in het gezellige Someren of ga cultuur snuiven in designhoofdstad Eindhoven.

screenshot van de deal

Roompot de Heihorst