Safari Zuid-Afrika met verblijf in 5* lodge!

incl. retourvlucht, transfer, verblijf & diverse excursies

  • Hotel Matswani
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • maaltijden Volpension
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 1059,-

Eén van de indrukwekkendste reizen is toch wel een safari tijdens je vakantie in Zuid Afrika. En raad eens wie hier net een goede deal voor heeft gevonden? De Holidayguru natuurlijk! Ga op safari Zuid Afrika en verblijf in een 5-sterren lodge! Inclusief retourvlucht, transfers, verblijf in een 5-sterren lodge op basis van volpension en verschillende excursies, je vindt het allemaal in deze deal naar Zuid-Afrika! Is deze deal niet waar je naar op zoek bent? Kijk hier als je toch op zoek bent naar een andere vakantie Zuid Afrika.

Leeuw in Zuid-Afrika

Safari Zuid-Afrika

Het is tijd voor een unieke safari! Je vliegt naar Johannesburg waarna je bij aankomst naar je hotel wordt gebracht. Op dag 2 begint de reis pas echt! Je gaat op safari met een land cruiser, brengt een bezoek aan de Waterberg en staat bij het krieken van de dag op om de mooie omgeving en haar inwoners te ontdekken. Kun jij de Big-5 spotten? Ook ga je tijdens deze reis een zonsondergang meemaken op de Sunset Rock. Een onvergetelijke ervaring! Lees hier trouwens alles over wildlife en de beste reistijd voor Zuid-Afrika!

Olifanten in Zuid Afrika

Sebatana Lion Lodge

Gedurende je reis zul je verblijven in de 5* Sebatana Lion Lodge. Midden in de natuur kun je helemaal tot rust komen terwijl je zont op het terras of een duik neemt in het heerlijke zwembad. Je verblijft in de lodge op basis van volpension, wat betekent dat alle maaltijden zijn inbegrepen. Op Tripadvisor krijgt de lodge een goede beoordeling van 4.5 van de 5 punten!

Sebatana Lion Lodge
Sebatana Lion Lodge

screenshot van de deal

Screenshot