Woah, ik ben helemaal enthousiast, ik heb zojuist wel een hele mooie deal gevonden naar Chili. Waar tickets normaal vaak meer dan €1000 kosten heb ik nu via de website van Expedia een vlucht en hotel combinatie gevonden voor maar €736.

Vertrekken doe je hier op 8 juni vanuit Dusseldorf. Je vliegt met Air France via Parijs naar Santiago waarna je naar aankomst het beste per taxi naar je het hotel kunt gaan. Je slaapt hier in het 3,5 sterren en met 83% beoordeeld: Infinity Suites. Hier verblijf je in een mooi appartement gelegen midden in het centrum van de stad. Een geweldig uitgangspunt om deze unieke stad te ontdekken!

Beschikbaarheid is redelijk goed maar wacht niet met boeken want dit is echt een geweldige kans om redelijk betaalbaar naar de andere kant van de wereld te komen. Kun je op deze data niet? Je kunt bijna op elke dag vertrekken tot en met eind juni! Dus dan gewoon de datum aanpassen!

Torres del Paine National Park, Chile

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

Santiago

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)