Van deze spotgoedkope deal viel ik gewoon letterlijk van mijn stoel! Heerlijk naar een prachtig eiland in de Middellandse Zee? 5 dagen Sardinië inclusief vlucht en top 4-sterren hotel voor maar €130

Met zijn 1848 kilometer aan kustlijn is Sardinië het grootste eiland in de Middellandse Zee en biedt het een grote diversiteit aan bezienswaardigheden en plezier. Voor wie houd van snorkelen, zwemmen en zeilen zijn er echt eindeloze mogelijkheden en weet ik zeker dat je hier het paradijs op aarde zal vinden. Ook als dit allemaal te avontuurlijk is of dat je gewoon wilt relaxen op de witte stranden is Sardinië echt a place to be!

Je vliegt op 19 november met Ryanair vanaf Eindhoven naar Alghero. Vandaar raad ik je aan een taxi te nemen naar het 4-sterren Alghero City Hotel. Dit hotel is van alle mogelijke gemakken voorzien en de beoordeling van 20 gasten is gemiddeld een 10.0(!).

Do I need to say more? Er zijn nog enkele tickets beschikbaar, dus wees er snel bij! 

Artikelbild_Sardinien_Kueste_Bucht

Screen Shot 2014-10-06 at 12.20.19 pm

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)