Maak op een unieke manier kennis met het prachtige Schotland. Via deze rondreis met fijne huurauto reis je makkelijk en goedkoop door het land van de eeuwenoude tradities, adembenemende landschappen en vele oude kastelen. Veel leuker dan een week in je hotel blijven hangen toch? Daarnaast zijn dagelijks ontbijt en retourvlucht naar Edinburgh ook nog inbegrepen, wat flink zal sparen in de kosten! Voor maar €589 ken jij dit land binnenkort van binnen en van buiten!

Het avontuurlijke Schotland staat bekend om zijn mooie landschappen, maar heeft ook veel leuke en historische steden die zeker het bezoeken waard zijn! Vooral de gezellige bevolking maken deze bezoeken onvergetelijk. Overal is er wel een pub te vinden waar je kunt genieten van een goed glas whisky en een praatje kunt maken met de bevolking. Tijdens je rondreis zul je de kans krijgen om wel 5 steden te verkennen. Onder andere Aberdeen, Inverness, Oban, Glasgow en het onmisbare Edinburgh zullen onderdeel van je reis zijn. Daarnaast is het aan te raden om ook onderweg uitstapjes te maken naar de verassingen die je tegen zult komen in het beroemde Schotse landschap.

De hotels waar je zult verblijven zullen je een voor een ’s morgens voorzien van een lekker en stevig ontbijt dat je zal voorbereiden op je dagelijkse avontuur. Je verblijft onder andere in hotels van de goed beoordeelde Holiday Inn keten en in een Caledonian Hotel.

Vliegen doe je op een datum tussen 03 april en 18 september 2015. Je hebt hierbij keuze uit een verblijf van 07 of 09 dagen; het is maar net wat jou het beste uit komt!

Waar wacht je nog op? Leer het authentieke Schotland kennen voor een fantastische prijs! 

rr schotland 2

 • Leer het prachtige Schotland kennen via een rondreis langs de 5 mooiste steden van het land!
  • Reisperiode: vertrek op een datum tussen 03 april 2015 en 18 september 2015
  • Reisduur: 07 of 09 dagen
  • Luchthaven: Eindhoven
  • Hotel: Holiday Inn Express Aberdeen Exhibition Centre; Holiday Inn Express Inverness; Caledonian Hotel; Holiday Inn Express City Riverside; Holiday Inn Express Edinburgh Waterfront
  • Verzorging: Logies en ontbijt
  • Plaats: Schotland
  • Boekingskosten: Inbegrepen (eenmalig €20)
  • Prijs: Maar €589 per persoon op basis van een reis met 2 personen

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

rondreis schotland

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)