Nadat we eerder de Malediven en Mauritius hadden presenteer ik je vandaag Zuid Afrika als droombestemming. Zuid Afrika is een geweldige vakantiebestemming. Maar het vinden van een goede deal is vaak lastig en daarom dat ik zojuist ben gaan zoek en ik heb nu op de website Kras een hele mooie 16 daagse rondreis gevonden inclusief vluchten, transport, overnachtingen, Nederlandstalige gids en veel meer voor maar €1379 per persoon.

Vertrekken kun je op een ruim aantal data van maart tot en met oktober. Deze geweldige rondreis heet: Sensational South Africa .. en deze reis doet eer aan zijn naam. Je vliegt met Egyptair naar Johannisburg waar je gedurende de 16 dagen naar steden en plekken gaat zoals: Johannesburg, Pretoria, Krugerpark, Swaziland, Durban en Drakensbergen en nog veel meer! Een geweldige ervaring inclusief vervoer, overnachtingen in 3-4 sterren hotels met ontbijt.

Je hebt hier gegarandeerd een droomvakantie! Een geweldige prijs voor een geweldige vakantie! Dus niet te lang wachten maar boeken!

Giraffe in Sunset in Africa

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

rondreis SA kras

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)