Droomreis: eilandhoppen op de Seychellen!

Gooi je strandhanddoek uit op de mooiste stranden ter wereld!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Les Lauriers Ecohotel
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief

Deze vakantie naar de Seychellen mag met recht een droomreis genoemd worden. Bezoek de drie bekendste eilanden van de Seychellen, gooi je strandhanddoek uit op Praslin, La Digue en Mahé en woel met je tenen in het zachte zand! Lees hier snel meer over deze geweldige reis!

Stranden van La Digue

Vakantie Seychellen

Denk je aan het paradijs, dan zie je waarschijnlijk een landschap voor je dat veel weg heeft van de Seychellen! Helderblauw water, de witste stranden die je ooit hebt gezien met daarachter palmen en een rijke vegetatie. De Seychellen bestaan uit maar liefst 115 eilanden, en jij kunt nu de drie bekendste eilanden gaan bezoeken! Praslin, La Digue en Mahé liggen in al hun schoonheid op je te wachten! In mijn Travel Magazine lees je nog veel meer over deze eilanden op de Seychellen.

Koppel op de Seychellen

Eilandhoppen Seychellen

Met deze deal vlieg je naar Mahé en verblijf je in drie verschillende hotels. Tijdens deze reis droom je niet alleen ’s nachts, ook overdag moet je jezelf af en toe knijpen om er zeker van te zijn dat je niet droomt. Het ontbijt is telkens inbegrepen en ook de transfers tussen de verschillende eilanden zijn telkens inclusief. Kijk voor het precieze dagprogramma hier. Naast luieren op het strand en de eilanden per fiets of wandelend te ontdekken, heb je ook de mogelijkheid verschillende excursies bij te boeken. Je kunt kiezen voor de variant van 9 – 10 – 13 of 14 nachten.

Stranden van de Seychellen

screenshot van de deal

Screenshot Seychellen