Sicilië is een prachtige plek om je vakantie te vieren. Vanaf het moment dat je hier aankomt heb je gelijk het gevoel van: Ok, ik ben niet meer in Nederland en het eiland bied je dan ook een groot aantal opties met betrekking tot het type vakantie wat je wilt gaan vieren. Ik heb zojuist op de website van Expedia een 15 daagse vakantie gevonden inclusief vluchten en verblijf in een geweldig hotel voor maar €269 per persoon. (Op basis van een verblijf met 2 personen)

Vertrekken doe je op 7 juni vanuit Maastricht. Je vliegt dan met Ryanair naar Trapani een stad gelegen in het noord westen van Sicilië. Na aankomst raad ik je aan een auto te huren zodat je de komende 15 dagen lekker het eiland kunt verkennen. Slapen doe je tijdens deze reis in het 3 sterren en met 91% aanbevelingsscore : Hotel Ciuri Di Badia wat op ongeveer 24KM vanaf de luchthaven gelegen is. Het hotel is gelegen op het platteland en bied je een authentieke ervaring zodat je kunt ervaren hoe het leven op Sicilië is. Slapen doe je in een standaard kamer. Het hotel bied je ook gratis wifi aan en ook is er een heerlijk buitenzwembad.

Fischerhafen in Castellammare del Golfo, Sizilien

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

15 dagen sicilie

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)