Als je aan Italië denkt kom je al vaak uit op Rome, Venetië en Milaan. Ook zal je snel denken aan de adriatische stranden, maar waarom ga je niet eens wat anders proberen? Ik heb net een hele goede aanbieding gevonden naar het prachtige Italiaanse eiland Sicilië. Je gaat nu al 8 dagen naar dit eiland voor maar €235 incl. vlucht! 

Je vertrekt op 12 juni vanaf Eindhoven. Ryanair vliegt je naar Sicilië, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen naar het hotel of een auto te huren. Je kunt ook tegen betaling een transfer vanaf de luchthaven naar het hotel regelen. Verblijven doe je in het 3-sterren ‘De Curtis Palace’ Hotel. Dit hotel wordt met 80% beoordeeld op 46 beoordelingen en beschikt o.a. over een ontbijtservice (toeslag) en gratis WiFi. Daarnaast is dit hotel erg geschikt voor huwelijksarrangementen en helpt het je graag bij het organiseren van uitstapjes. 

Kan je niet wachten om dit mooie eiland te gaan verkennen? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt! Kan je niet op deze data? Op de website van Expedia zijn de data erg makkelijk aan te passen, waardoor je kunt kijken of de deal ook beschikbaar is op andere data.
Coastline Taormina, Sicily, Italy

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Catania

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)