All inclusive vind ik helemaal geweldig. Je betaald 1 prijs en je kunt de hele dag eten en drinken zoveel je wilt. Zo heb ik zojuist een hele mooie all inclusive aanbieding gevonden bij de Duitse aanbieder: Tropo. Met vertrek vanuit Duitsland naar Side in Turkije een 10 daagse reis voor maar €315. (Op basis van een reis met 2 personen)

Je vertrekt vanuit Duesseldorf met de Duitse airline Condor (de Arkefly van Duitsland) naar Antalya waarbij je daarna per transfer naar je hotel in Side word gebracht. Eenmaal aangekomen slaap je in het 4 sterren Lina Hotel (8.0 beoordeeld) waar je zult verblijven op basis van all inclusive. Het hotel is recentelijk gerenoveerd en is op 600 meter van het strand. Natuurlijk heeft het hotel ook zwembaden, restaurants, bars en meer waar je de hele dag door heerlijk kunt genieten.
Met gemiddeld 18 graden is het toch nog een heel stuk warmer dan in Nederland en je kunt even helemaal relaxen aangezien het niet druk zal zijn in Side. (Het is immers nog laag seizoen) Wacht niet te lang met boeken want deze plekken zijn maar beperkt beschikbaar dus ik wens je alvast veel plezier in dit geweldige hotel.

Artikelbild_Türkei_Side_Kueste

Hier ga je naar deze Side deal

Side duitsland 10 dagen all in

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)