Vorige week kreeg ik de vraag of ik voor iemand op zoek kon gaan naar de meest goedkope all inclusive vakantie deze zomer. Het budget was beperkt maar hopelijk weet je inmiddels dat een beperkt budget niet betekend dat je niet een hele mooie vakantie kunt hebben. En zo ben ik gaan kijken en ik heb de volgende deal gevonden:

6 Dagen Turkije inclusief vluchten met Arkefly vanuit Amsterdam, transfer naar Side en verblijf in het met een 7,9 beoordeelde 3 sterren appartement: Sun City op basis van all inclusive voor maar €297 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen) Vertrekken doe je op 27 juni van dit jaar en zoals net beschreven vlieg je met arkefly en ga je per transfer naar het Sun City appartementencomplex. Het complex bied je 2 zwembaden, restaurant, bar, mini supermarkt aan. Het strand ligt op 700 meter maar je hoeft niet te lopen omdat er een shuttle bus is die je gratis van en naar het strand brengt!

Je verblijft hier op basis van all inclusive en je zult hier dus een geweldige vakantie hebben. Belangrijk is dat als je op de website van Arke komt je zelf nog even de verzorging van: Logies moet veranderen naar all inclusive en natuurlijk moet je nog even naar de juiste datum scrollen. Leet er ook op dat vertrek vanuit Amsterdam is en niet vanuit Eindhoven. Het aantal plekken is beperkt dus niet wachten maar boeken.

Artikelbild_Türkei_Alanya_Kueste-748x505_mini

Hier ga je naar deze deal

Turkije Side all inclusive deal goedkope zomervak

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)