Ik krijg vaak de vraag of ik niet eens wil kijken naar single reizen. Voor iedereen die gewoon lekker alleen op vakantie wil gaan. Het is natuurlijk zo dat de meeste deals natuurlijk voor 2 personen of meer zijn maar dat neemt niet weg dat als je alleen bent je geen vette vakantie deal zou kunnen boeken. Ik heb zojuist voor je gekeken en ik heb voor alle single mensen een geweldige vakantie naar Curacao gevonden op de website van Arke. Namelijk een 9 daagse reis inclusief vluchten, transfer en verblijf in een goed hotel voor maar €449 voor maar 1 persoon. (Wil je met nog iemand dan boek je deze reis gewoon 2 keer)

Je vertrekt vanuit Schiphol met Arkefly op vrijdag 26 september. Na aankomst ga je per transfer naar het Academy hotel. (7.0 beoordeeld) Het hotel is het leerbedrijf van de lokale hotelschool en het hotel is zeer centraal gelegen in het centrum van Willemstad en met de zee op maar 300 meter afstand zit je hier goed voor je Curaçao vakantie. Met gemiddeld 32 graden in september kun je hier genieten van volop zon, zee en strand en aangezien het vertrek pas over een aantal maanden is heb je genoeg tijd om je vakantie lekker te plannen.

Karibischer Strand

 

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

curacao singel reis

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)