NIEUW: single reis skiën in Tirol!

Overdag van de pistes en 's avonds gezamenlijk aprés-skiën!

  • Hotel Linde
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij -
  • maaltijden Halfpension
P.p. vanaf € 679,-

Hou je van skiën – of heb je het altijd al eens willen leren – maar is er niemand die met je meewilt? Misschien zijn er wel mensen die meewillen, maar heb je eigenlijk gewoon zin om nieuwe mensen te leren kennen; je vrienden en familie zie je immers elke week al! 😉 Wat je reden ook is: als jij zin hebt in een skivakantie dan is deze deal misschien wel wat voor jou. Ga voor 10 dagen op single reis naar de Oostenrijkse Alpen en ski met andere singles van de beste besneeuwde pistes af. Vervoer, hotel, ontbijt, diner en meer zitten allemaal inbegrepen in de prijs.

Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details en boek deze single skireis!

sneeuwpret

Single reis skiën in Tirol

Wie ooit al eens op single reis is geweest zal het met me eens zijn: je zult je hier geen moment alleen voelen! Je gaat samen op reis met gelijkgestemden, en voor je het weet zullen je medereizigers vrienden worden. Met deze sportieve singlereis zul je natuurlijk veel van je tijd doorbrengen op de skipistes, maar ook daaromheen staat er een gezellig en uitgebreid programma voor je klaar. Van een muziekavond tot een avondje kegelen: met deze reis hoef je niet bang te zijn dat je je zult vervelen!

de alpen

Tirol in Oostenrijk

Tirol, dat is pas toll! Deze reis brengt jou naar deze prachtige regio in het hart van de Oostenrijkse Alpen. Je verblijft in het plaatsje Wörgl, bij de Wilder Kaiser-Brixental pistes. Deze prachtige, bergachtige omgeving is ideaal voor jouw wintersportvakantie. Het skigebied is één van de grootste van Oostenrijk en een zeer sneeuwzekere regio. Logisch dat het skigebied in mijn lijst met de beste wintersportgebieden om te skiën in Tirol staat!

skiën

screenshot van de deal

screenshot