Ik krijgt steeds de vraag of er geen reizen zijn voor maar 1 persoon. Die reizen zijn er wel maar ze zijn vaak wat duurder en je moet soms echt goed zoeken voordat je iets leuks en vooral betaalbaars tegen komt.

Ik heb dan ook zojuist op de website van Arke.nl een mooie 5 daagse vakantie gevonden naar Dubai voor maar 1 persoon. Vertrek is op 10 april vanuit Amsterdam. Je vliegt met Arkefly naar Dubai en na aankomst ga je per transfer naar het Gold Sands hotel wat met een 7.9 word beoordeeld.  Je verblijft hier op basis van logies en ontbijt. Het hotel heeft oa een zwembad en is dichtbij de metro zodat je heel erg makkelijk de stad kunt verkennen.
Een geweldig hotel voor je Dubai vakantie. In april is het maximaal 33 graden en de watertemperatuur ligt bij 25 graden en aangezien het makkelijk 45 graden kan worden in de hete maanden is het dus een goede periode om in Dubai te zien. (Want het kan altijd warmer)

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken.

Dubai panorama and Burj Khalifa is currently the tallest buildin

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

dubai solo deal

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)