slechts 16,50 €

Lekker erop uit met het hele gezin? Ga naar Attractie- en Vakantiepark Slagharen in Overijssel! Verblijf 3 dagen, een weekend of een midweek in dit vakantiepark met het hele gezin, al vanaf €16,50 per persoon (€99 voor maximaal 6 personen), plus onbeperkt toegang tot het attractiepark.

23-5slagharen-achtbaan

Atrractiepark Slagharen in Overijssel is een gezellig familiepark met meer dan 30 attracties – van rollercoaster tot wildwaterbaan, wervelende shows, straattheater en een leuke parade. Vier bijvoorbeeld carnaval in New Orleans of breng een bezoekje aan het Wilde Westen. Daarnaast vind je in het park een grote diversiteit aan themarestaurants en snackbars.

Op het vakantiepark kun je kiezen tussen 3 verblijfstypes: de Wigwam Deluxe, de Hacienda, beide geschikt voor 2 volwassenen en 4 kinderen, en de Nevada, geschikt voor 6 personen ongeacht leeftijd. Alle verblijfstypes zijn voorzien van een badkamer en keuken, en beddengoed is hoe dan ook inbegrepen. Als je kiest voor de Hacienda of de Nevada, is naast de toegang tot het attractiepark, ook de toegang tot het waterpark inbegrepen. Op Zoover krijgt het vakantiepark van Slagharen een goede score van 7,5/10.

23-5slagharen-gezin-zwembad

Lekker met het hele gezin naar Slagharen? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

screenshot van de deal

23-5slagharen
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)