Mallorca is een eiland waar je heerlijk kunt genieten van zon, zee en strand.. Lekker bijkleuren voordat de zomer begint, wat wil je nog meer? Je kunt nu al 8 dagen gaan voor maar €282!

Mallorca ligt in de Middellandse Zee, ongeveer 250 kilometer ten oosten van het Spaanse vasteland. Het behoort tot de Spaanse eilandengroep Balearen, samen met Formentera, Ibiza, Menorca en een aantal kleinere eilanden. Mallorca kent een Middellandse Zeeklimaat. Dit betekent over het algemeen een warme zomer, met temperatuur die kan oplopen tot boven de 35 graden Celcius. Het is een schitterend subtropisch vakantieparadijs met een landschap vol contrasten. Daarnaast heeft het brede zandstranden waar je het hele jaar door kunt genieten van de zon en de zee.

Op 13 mei vertrek je met Transavia vanuit Amsterdam naar Mallorca. Per transfer word je hiervandaan gebracht naar het met een 7.8 beoordeelde Hotel Iberostar Club Cala Barca, waar je zult verblijven op basis van logies. Dit goed beoordeelde 4-sterrenresort is rustig gelegen aan het strand (Cala Barca) en heeft andere zandstranden op korte afstand. Het hotel beschikt o.a. over 4 zwembaden, winkels en minimarktjes op het complex en verschillende sport en wellness-faciliteiten.

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt.

Europe_Spain_Mallorca_009

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Knipsel_Neckermann

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)