Voor weinig in het najaar naar Spanje

Inclusief vluchten, transfers en appartement in Marbella!

  • Hotel Monarque Sultan Appartementen
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Vueling
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 146,-

Wat een koopje! Voor slechts €146 boek je een zonnige vakantie aan de Costa del Sol. Deze winterzon aanbieding is inclusief vluchten, transfers een goed beoordeeld appartement in de geliefde badplaats Marbella. Bekijk hier snel wat de mogelijke reisdata zijn en boeken maar!

Het strand van Marbella

Costa del Sol vakantie

Wie in het najaar nog even een weekje zon wil meepakken zit aan de Costa del Sol goed. Stap op het vliegtuig naar deze Spaanse kuststrook aan de Middellandse zee voor een heerlijk weekje vol zon, zee strand en lekker eten en drinken. Je verblijft deze keer in Marbella, dat ook wel bekend staat als de meest luxe badplaats aan de Costa del Sol, met veel goede restaurants, winkels en vakantieverblijven.

vakantie Costa del Sol

Monarque Sultan appartementen

Deze vakantie breng je door in het fijne appartementencomplex Monarque Sultan, dat op een rustige maar toch centrale plek in het centrum van Marbella ligt. Daarnaast ligt het strand op slechts 200 meter afstand van de accommodatie. Geniet lekker van het zonnetje in de tuin van het complex, loop richting het strand of zoek een terrasje op in het gezellige Marbella. Reizigers beoordelen deze appartementen met 4 van de 5 punten op Tripadvisor en een certificaat van uitmuntendheid.

Costa del Sol vakantie

screenshot van de deal

Screenshot