Wow, Arke heeft op dit moment een hele mooie aanbieding naar Sri Lanka. Met vertrek op 2 mei vlieg je vanuit Amsterdam met Emirates naar Sri Lanka. Na aankomst ga je per transfer naar het met een 8,1 beoordeelde 3 sterren hotel: Paradise Holiday Village waar je zult verblijven op basis van logies en ontbijt. Het hotel bied je naast een een geweldige locatie (100 meter van het strand) ook nog eens 2 zwembaden, een restaurant en een bar aan zodat je hier heerlijk kun relaxen en tot rust kunt komen. Ook is het centrum van Negombo op maar 500 meter zodat je dus op loop afstand een ruime keuze aan restaurants,bars en winkels hebt.

Deals naar Sri Lanka komen niet elke dag voorbij en deze deal kun je normaal voor rond de €1000 kopen dus je spaart hier ongelofelijk veel geld.. Je hebt hier dus een geweldige deal naar een land waar je warme temperaturen, strand, natuur,historie en cultuur kunt combineren.

Het aantal plekken is beperkt dus niet wachten met boeken want op is op en weg is weg

Artikelbild_Sri_Lanka_Strand_Boo_Palme

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Sri Lanka  arke emirates 2 mei

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)