Ben je ooit al eens op Sri Lanka geweest? Een eiland waar alles samen komt: natuur, cultuur, culinair, zon, zee, strand en nog veel meer! En eigenlijk horen we nooit wat over Sri Lanka terwijl het zich inmiddels meer en meer ontwikkeld als een geweldige bestemming. En het mooie van dit eiland is dat het ook nog eens super betaalbaar is.

Zo heb ik op de website van Travel24.nl een geweldige deal gevonden. Met vertrek op bijvoorbeeld 4 september vanuit Dusseldorf met Emirates via Dubai naar Colombo. Na aankomst ga je per transfer naar je hotel. Het met een 8,9 beoordeelde: Koggala Village Club waar je 7 nachten zult verblijven op basis van half pension voor geweldige €689 per persoon! (Op basis van een reis met 2 personen)

Let op dat beschikbaarheid beperkt is en ik raad je daarom dan ook aan zo snel mogelijk te boeken want dit is echt een geweldige deal!

Artikelbild_Sri_Lanka_Strand_Boo_Palme

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

travel24 sri lanka

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)