slechts 1859,- €

Ontdek de cultuur en natuur van twee paradijzen op aarde, Sri Lanka plus Malediven, tijdens deze prachtige rondreis inclusief 13 nachten in hotels, ontbijt en meerdere diners, excursies, gids, unieke treinreis, vervoer en retourvlucht vanaf Amsterdam of Brussel Zaventem. Deze reis laat je werkelijk zijn hoe prachtig onze aarde is en dat we stukjes paradijs ook gewoon hier op de wereld kunnen vinden. Zeg nou toch zelf, dit is toch een combinatie van landen waar je gewoon helemaal bij wegsmelt?!

Artikelbild_Sri Lanka_Sonnenaufgang_Tropen_Sonne

Hooglanden vol theeplantages, prachtige regenwouden, indrukwekkende tempels en heerlijke zandstranden met palmbomen. Voor wie van een combinatie van cultuur en natuur houdt, is Sri Lanka de gedroomde reisbestemming. Laat je verrassen door de veelzijdige flora en fauna van dit eiland, proef van de lokale gerechten en kom tot rust wanneer je op je handdoekje aan de Indische Oceaan neerstrijkt. Ontdek tijdens deze rondreis – waarbij excursies, vervoer en hotels al voor je zijn geregeld – de unieke magie van Sri Lanka!

Malediven snorkeling iStock_000008472553_Large-2

Maar daar houdt je reis niet op! Op dag 9 van je reis is het namelijk tijd om gedag te zeggen tegen Sri Lanka en hallo tegen misschien wel de mooiste parelwitte stranden ter wereld, namelijk die van de Malediven. Jawel: Sri Lanka plus Malediven, het is zo paradijselijk dat ik het een match made in heaven wil noemen 😉 De vliegreis naar de Malediven is al een wonderlijke ervaring op zich, doordat je een prachtig uitzicht hebt over de bijna 1200 eilanden tellende Malediven! Je strijkt er vervolgens neer op een en gaat languit genieten van de beste stranden ter wereld. Absurd mooi mensen! Hoe je reis er verder in details uitziet? Lees hier de dag tot dag planning.

Sri Lanka plus Malediven

Geïnspireerd geraakt? Boek snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

screenshot van de deal

23-03_malediven
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)