Verrassende stedentrip naar Aken

Logeer in een gezellig 3*-hotel met ontbijtbuffet en gratis diner!

  • Hotel Buschhausen
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 99,-

Voor een leuke stedentrip hoef je heus niet altijd het vliegtuig te nemen! Neem nu deze leuke deal in Aken: je verblijft in een gezellig familiehotel met elke dag een ontbijtbuffet en daarbovenop nog eens een gratis tweegangendiner. Vertrek eind november of in december en verken de beroemde kerstmarkt van Aken! Enorm sfeervol! Bekijk hier de beschikbare reisdata!

Dom van Aken
Dom van Aken

Stedentrip Aken

Stap de auto in en rij op een paar uur naar het gezellige Aken. De stad in Noordrijn-Westfalen ligt immers helemaal niet ver van de Nederlandse grens. Terwijl je Aken nadert zal je waarschijnlijk de toren van de beroemde Dom zien verschijnen boven de stad. Dit is het hart van Aken en verplichte stop tijdens je stedentrip! De stad kent een rijke geschiedenis die nog duidelijk merkbaar is wanneer je erdoor wandelt. Blaas even uit in de warmwaterbronnen van de Carolus Thermen. De bronnen zouden naar verluid geneeskrachtig zijn!

Hotel Buschhausen Aken
Hotel Buschhausen Aken

Hotel Buschhausen***

Net buiten het centrum vind je hotel Buschhausen. Een gezellig 3*-hotel dat door een familie gerund wordt. Je wordt hier hartelijk verwelkomd met een welkomstdrankje en de familie geeft je er een gratis diner bovenop! Geniet van leuke extra’s zoals een saunaen  een binnenzwembad. Gurutip: Boek je verblijf tussen 23 november en 23 december want dan is er de plaatselijke kerstmarkt! Lees er meer over in mijn magazine artikel met tips over de kerstmarkt van Aken. Meer weten over de provincie Noordrijn-Westfalen? Lees dan mijn speciale pagina over de regio en ontdek waarom je zeker eens een (mini)vakantie naar Noordrijn-Westfalen moet overwegen!

Kerstmarkt Aken
Kerstmarkt Aken

screenshot van de deal

screenshot