Wat is er nu leuker dan een stedentrip naar Amsterdam? De sfeervolle grachten, de 1200 bruggen, het Rijksmuseum… Hotels in Amsterdam zijn vaak niet erg geodkoop maar met deze deal verblijf je voor slechts €48 per persoon in een stijlvol 4* hotel en krijg je een er een ontbijt bij. Waar wacht je nog op? Let op: om deze deal te bekijken en te boeken, dien je je eerst gratis aan te melden bij Voyage Privé. De deal verschijnt dan linksboven. 

NH Amsterdam Zuid

Na een drukke dag vol verkenning kun je lekker uitrusten in hotel NH Amsterdam Zuid. Dit stijlvolle hotel bevindt zich in de zakenwijk Zuidas. Er is een busstation tegenover het hotel en een tramhalte op 950 meter afstand. De musea bevinden zich op fietsafstand. Maak zeker ook gebruik van de wellness faciliteiten die het hotel biedt zoals het solarium, de spa of een massage.

Hotel NH Amsterdam Zuid

Stedentrip Amsterdam

Een stedentrip naar Amsterdam is het perfecte kader voor romantiek. Wandel met je geliefde over een van de vele bruggen van een van de vele grachten en bewonder de geclassificeerde gebouwen met gezellige straatjes. Breng zeker een bezoekje aan de hippe buurt de Pijp waar je heel gezellige bars en restaurants vindt. Huur een fiets en ga op ontdekkingstocht.

screenshot van de deal

Screenshot deal