slechts € 49,50
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Op naar het Belgische Antwerpen! Deze historische havenstad is de ideale bestemming voor een leuke stedentrip: dichtbij en toch even helemaal weg! Je verblijft hier al in een deluxe kamer van een goed 4* hotel, inclusief ontbijt, voor slechts €49,50 per persoon. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details en boek je citytrip naar Antwerpen!

Europe_Belgium_Antwerpen_009

Ontdek de diamantstad

Antwerpen is een mix van historische hoogtepunten en eigentijdse invloeden. Of je nu van cultuureten of ontspannen houdt; hier kan het allemaal! Tijd om de diamantstad eens te bezoeken dus! Wandel door het historische centrum met de charmante Grote Markt of ontdek de kunst van bekende kunstenaars zoals Rubens. Antwerpen staat bekend als winkelstad en het is het altijd gezellig. Plof neer op een van de vele terrasjes van de stad en bestel een heerlijk Belgisch biertje.

weekendje Antwerpen

Plaza hotel Antwerpen

Je verblijft in het Plaza Hotel****, vlak bij het Centraal Station en de binnenstad. De elegante deluxe kamers zijn bijzonder ruim en bieden alles wat je nodig hebt, waaronder natuurlijk een mooie badkamer. Een goed ontbijt zit bij de overnachting inbegrepen. Het hotel ligt erg centraal en hierdoor zijn veel bezienswaardigheden gemakkelijk op loopafstand. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een zeer goede beoordeling van 4 van de 5 punten!

Antwerpen001

screenshot van de deal

screenshot