4-daagse stedentrip Antwerpen

Inclusief NS International tickets + 3* hotel!

Holidayguru tipt 08.12.19 tot 11.12.19
P.p. vanaf € 142,-

Shoppen, lekker eten en Belgische biertjes drinken – op naar Antwerpen! Geef jouw stedentrip een duurzame touch en reis met de trein naar de Belgische stad! Al vanaf €142 boek je een weekendje Antwerpen, inclusief retourtickets voor de NS International en verblijf in een modern designhotel vlakbij het stadscentrum.

Tulip Inn Antwerpen

Na een drukke dag shoppen en sjouwen met je nieuwste aankopen, heb je wel wat rust verdiend. Gelukkig verblijf je in hotel Tulip Inn Antwerpen, waar comfort voorop staat! Het hotel is uitgerust met moderne kamers en beschikt over een eigen restaurant en bar. Een uitstekende plek om ’s avonds een welverdiend Belgisch biertje te drinken. Hotel Tulip Inn Antwerpen is gelegen aan de rand van de stad en het centrum is gemakkelijk te bereiken binnen tien minuten.

stedentrip antwerpen

Winkelstad Antwerpen

Antwerpen is een perfecte stad om je nieuwe garderobe te scoren! Door de grote diversiteit aan winkels met zowel bekende internationale merken alsook kleinere zelfstandige ondernemers, is deze prachtige stad zeer geliefd als uitje onder de shopaholics. Ben je helemaal uitgewinkeld? Ga dan op de sightseeing tour en struin door de oude straatjes van het historische stadscentrum. Bezoek onder meer de Vogelmarkt en sla ook zeker de indrukwekkende Onze-Lieve-Vrouwe kathedraal niet over! Natuurlijk moet er ook gegeten en gedronken worden. Gelukkig zit je ook daarvoor in Antwerpen op de juiste plek. Snoep van de lekkerste pralines, snack van de Vlaamse frieten en sluit de dag af met een Belgisch biertje. Proost!

screenshot van de deal

screenshot