4-daagse stedentrip Barcelona aanbieding

Inclusief vluchten en hotel

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • Boekingskosten Geen
  • Beoordeling 7,5 op booking.com
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Veel data beschikbaar t/m januari
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 01.12.19 tot 04.12.19
P.p. vanaf € 114,-

Barcelona, de stad van de Segrada Família, Gaudí, prachtige architectuur en natuurlijk de heerlijke sfeer. Met deze stedentrip Barcelona aanbieding kan je voor maar €114 vier dagen naar deze prachtige stad. Je vliegt eenvoudig vanaf Eindhoven en hebt een centraal gelegen hotel in Barcelona. Het leuke aan deze stedentrip is dat je hem kan maken in de periode dat de stad verlicht is met alle kerstlichtjes. Hierdoor is het allemaal nog verwonderlijker.

Barcelona

Bcn Urban Bonavista

Tijdens je stedentrip verblijf je in het simpele, maar degelijke hotel Bcn Urban Banovista. Dit hotel is gelegen in de wijk Gracia, nabij het bruisende Plaza del Sol vol restaurantjes. Kortom, een perfecte uitvalsbasis voor jouw stedentripje naar Barcelona. De kamers zijn daarnaast allemaal uitgerust met een eigen badkamer. Je kan kiezen tussen een tweepersoonsbed of twee losse bedden. Dit hotel krijgt een score van 7,5 op booking.com.

vuurwerk barcelona

Stedentrip Barcelona

Je hebt drie volle dagen de tijd in Barcelona, wat ga je allemaal doen? Je gaat natuurlijk naar de Segrada Família, maar wat nog meer? Barcelona heeft ontzettend veel te bieden. Zo kan je een mooie wandeling maken over de Ramblas en heerlijk shoppen, maar je kan ook lekker koffie gaan drinken in een van de vele leuke koffietentjes. Je kan ook lekker gaan struinen door park Güell, dat bol staat met de kunsten van Gaudí. Oftewel, dit wordt een prachtige stedentrip die bol staat van de leuke activiteiten, maar nu ook nog eens heel goedkoop.

screenshot van de deal

barcelona