slechts € 201,-

Een stedentrip Barcelona is altijd een goed idee. Deze dynamische stad biedt de perfecte combinatie van een strand – en cultuurvakantie. Al vanaf €201 kun jij drie dagen lang deze mooie stad ontdekken om vervolgens ’s avonds terug te keren naar je 4* hotel met zwembad op het dak!

Hotel H10 Marina Barcelona 4*

H10 Marina Barcelona

Na een dag vol sightseeing in Barcelona keer je terug naar het 4* hotell H10 Marina Barcelona. Dit hotel is modern en elegant ingericht en heeft een geweldig dakterras, waar je geniet van een adembenemend uitzicht op de stad. Het hotel ligt dichtbij het strand en een metrostation zodat je binnen een paar minuten in het hart van de stad staat. Elke ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijt. Je verblijft in een Deluxe kamer of Junior Suite.

Hotel H10 Marina Barcelona 4*

Stedentrip Barcelona

Barelona, de Catalaanse hoofdstad, is rijk aan historie, architectuur, design en heerlijk eten. Bekijk de Sagrada Familia het architectonische meesterwerk  van Gaudi waarvan iedereen zich afvraagt of het ooit afkomt, loop door de smalle straatjes van de gotische wijk Barri Gotic, ga shoppen op de winkelstraat Passeig de Gracia en sluit de dag af op het strand met een heerlijke paella. Check hier mijn Barcelona tips!

Hotel H10 Marina Barcelona 4*

 

screenshot van de deal

Screenshot deal