slechts 103,- €

Een stedentrip Barcelona is altijd een goed idee. Deze dynamische stad biedt de perfecte combinatie van een strand – en cultuurvakantie. Al vanaf €103 kun jij 3 dagen lang deze mooie stad ontdekken om vervolgens ’s avonds terug te keren naar je viersterrenhotel met zwembad op het dak! Bekijk hier de beschikbare reisdata.

Hotel H10 Marina Barcelona 4*

Stedentrip Barcelona

Barelona, de Catalaanse hoofdstad, is rijk aan historie, architectuur, design en heerlijk eten. Bekijk de Sagrada Familia het architectonische meesterwerk  van Gaudi waarvan iedereen zich afvraagt of het ooit afkomt, loop door de smalle straatjes van de gotische wijk Barri Gotic, ga shoppen op de winkelstraat Passeig de Gracia en sluit de dag af op het strand met een heerlijke paella. Check hier mijn Barcelona tips!

Hotel H10 Marina Barcelona 4*

H10 Marina Barcelona

Na een dag de stad te hebben verkent keer je terug naar het viersterrenhotel H10 Marina Barcelona. Dit hotel is modern en elegant ingericht en heeft een geweldig dakterras. Waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de stad. Het hotel ligt dichtbij het strand en een metrostation zodat je binnen een paar minuten in het hart van de stad staat. Elke ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijt. Op Tripadvisor krijgt het hotel een uitstekende 4/5 score.

Hotel H10 Marina Barcelona 4*

 

screenshot van de deal

Screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)