Goedkoop reisje naar Barcelona!

Complete stedentrip, inclusief vluchten en hotel!

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brüssel
  • Boekingskosten geen!
  • Beoordeling 7,9
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt: 4. nov tot 6. nov Barcelona
slechts € 104,-

Dit koopje mag je niet missen! Voor maar €104 ga je op stedentrip naar Barcelona en verblijf je in een hotel op slechts tien minuten lopen van de Sagrada Familia. De retourvlucht vanaf Brussel Zaventem is ook in deze prijs inbegrepen. Met wie ga jij gezellig een paar dagen naar Barcelona?

Hotel Amrey Sant Pau

Je overnacht in het hotel Amrey Sant Pau. Dit hotel ligt op tien minuten lopen van de Sagrada Familia en tegenover een ander stukje erfgoed: het Hospital de Sant Pau. De dichtstbijzijnde metrolijn ligt op 300 meter afstand waarmee je binnen enkele minuten op Plaza Catalunya bent.

Sagrada Familia Barcelona

Stedentrip Barcelona

Barcelona staat natuurlijk bekend om haar bijzondere architectuur. Bekijk het doorlopende bouwproject van de iconische kathedraal Sagrada Familia en de unieke werken van de wereldberoemde architect Gaudí. Zie alle soorten fruit en groenten in de overdekte markt La Boqueria.  Ga verder shoppen op de Passeig de Gracia of in de hippe wijk El Born. Begin de avond in een tapasbar in de gotische wijk, om vervolgens het nachtleven in te duiken. Meer weten? Lees dan mijn tips voor Barcelona.

citytrip Barcelona

screenshot van de deal

Screenshot deal