slechts € 372,50

Verken de twee parels van de Spaanse kust tijdens één geweldige stedentrip Barcelona en Valencia. Beide steden bieden het beste van twee werelden: aan de ene kant cultuur en aan de andere kant het strand vlakbij! Lees hier snel meer over deze deal en boek vandaag nog deze prachtige reis naar Spanje!

ideeen voor stedentrip in de herfst

Stedentrip Barcelona en Valencia

In de Catalaanse hoofdstad Barcelona vind je ontzettend veel bijzondere bezienswaardigheden, waar de Sagrada Familia er slechts een van is. Ook bruist het in de cafés en leuke bars van leven! Het beste is nog: na een ochtend sightseeing trek je naar het strand van Barceloneta voor een verkoelende duik. Valencia staat bekend als een van de Europa. Bewonder de Romeinse en Arabische invloeden in de oude stad en proef de heerlijke wijn en paella. Natuurlijk kan je bij beide locaties verder genieten van een heerlijk strand met een frisse duik. De wuivende palmbomen op Valencia zullen je ten slotte heerlijk wat schaduw bieden, en verder kan je lekker uitrusten! Lees hier ook mijn tips over Barcelona.

sagrada familia barcelona

Hotels

Tijdens deze citytrip overnacht je natuurlijk in twee verschillende hotels. Alle informatie over welke hotels dit precies zijn vind je in de aanbieding. Lees hier alles over de hotels waar je in zult verblijven.

gandia_valencia_185529638

screenshot van de deal

screenshot