Kerstmarkten in Berlijn! Ga goedkoop op stedentrip!

Inclusief vluchten en 4* hotel

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussel
  • Boekingskosten Geen
  • Beoordeling 7,8
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 17.12.19 tot 19.12.19
P.p. vanaf € 96,-

Kerstmarkten zijn zo leuk, daar moet je een keer zijn geweest! Vooral in Duitsland weten ze echt uit te pakken met gezellige kraampjes en enorm veel lichtjes. Een stedentrip naar Berlijn is daarom heel erg leuk tijdens de kerstperiode en kan nu al heel erg goedkoop! Voor maar €96 heb je al een 3-daagse stedentrip, inclusief vluchten en 4* hotel. Het hotel heeft ook nog eens een zeer gunstige ligging in Berlijn, waardoor je makkelijk alle kerstmarkten van de stad bezoekt.

kerst Berlijn

Hotel Berlin Mark

Het stijlvolle 4* hotel Berlin Mark ligt op twee minuten lopen van de Berlijnse winkelstraat Kurfürstendamm. Daarnaast is op vier minuten lopen een metrostation waardoor je eenvoudig overal in de stad komt. Deze loctie is zeer geschikt voor als je de kerstmarkten bezoekt. Dit hotel wordt dan ook beoordeeld met een 7,8. Een perfecte uitvalsbasis voor het bezoeken van de kerstmarkten!

Stedentrip Berlijn

Een stedentrip naar Berlijn is leuk, maar tijdens de kerstperiode helemaal top! Op dat moment is de hele stad omgetoverd tot één groot lichtjesparadijs. Iedereen zit helemaal in de kerstsferen en struint rond over de leuke kerstmarkten in de stad. Naast de kerstmarkten kan je natuurlijk een kijkje nemen bij één van de andere bezienswaardigheden van de stad, zoals de Berlijnse Muur of het Rijksdaggebouw. Berlijn is een heerlijke stad voor een stedentrip, maar nu ook heel betaalbaar! Tschüss!

 

screenshot van de deal

stedentrip Berlijn