Goedkope en luxe stedentrip naar Berlijn

Incl. vluchten, verblijf in heerlijk hotel & ontbijt slechts €104! Ook beschikbaar tijdens Valentijnsdag

slechts € 104,-
Bekijk deze deal &g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DBerlijn%26affid%3DLivinHotelGrosserKurfuerstJanuari2019%26produit%3D276412" text="Hier boeken"]

Berlijn is een van die steden die je meegemaakt moet hebben, maar waarom zou dat niet in luxe kunnen? Met deze heerlijke aanbieding ga je voordelig op reis naar de Duitse hoofdstad, maar lever je niets in op het gebied van luxe. Voor de goede prijs van €104 heb jij jouw vluchten en een heerlijk hotel**** met spa en fitness geregeld én krijg je ontbijt. Voor meer informatie volg je deze link.

Berlijn

Stedentrip Berlijn

Je verblijft in een heerlijk hotel**** vlak bij de rivier de Spree. Omdat je overnacht in het midden van deze wereldstad, kun zonder moeite alle centrale bezienswaardigheden bezoeken. Vergeet geen bezoek te brengen aan de Brandenburger Tor, de Reichstag, de Holocaust Memorial, Postdamer Platz en meer. Voor een volledig overzicht lees je mijn artikel met tips voor Berlijn.

Stedentrip Berlijn

Living Hotel Großer Kurfürst

Je overnacht in het Living Hotel Großer Kurfürst en wat zul je hier gaan genieten! Je hotel ligt vlak bij het museumeiland, zodat je moeiteloos cultuur kunt op gaan snuiven. Naast het verkennen van de stad, ga je natuurlijk genieten in jouw hotel****. In dit hotel wordt dat je in ieder geval erg gemakkelijk gemaakt. Je verblijft in een luxe business kamer van maar liefst 24 m² en krijgt ’s ochtends een fantastisch ontbijt. Het hotel beschikt over een heerlijke spa waarin je helemaal tot rust kunt komen. Zo ontspan je er bijvoorbeeld in een sauna of stoombad. Op TripAdvisor krijgt dit bijzondere hotel een certificaat van uitmuntendheid en wordt het beoordeeld met 4.5 van de 5 punten.

Stedentrip Berlijn