Stedentrip Berlijn met de trein

Inclusief centraal 3,5* boutiquehotel en treintickets

Holidayguru tipt 21.11.19 tot 24.11.19
P.p. vanaf € 259,-

Yes, Berlijn wacht op jou! Met deze leuke stedentrip ga je een keertje niet met het onzuinige vliegtuig op stedentrip, maar met de milleubewuste trein! Voor slechts €259 ga ja op 4-daagse stedentrip naar Berlijn met verblijf in een mooi 3,5* hotel met een zeer goede beoordeling. Tijd om deze wereldstad te ontdekken. Het leuke is ook nog dat de goedkoopste prijzen in het adventseizoen zijn. Je kan dus ook de leuke kerstmarkten bezoeken.

Berlijn

Moxy Berlin Ostbahnhof

Je verblijft tijdens deze stedentrip in het zeer goed beoordeelde Moxy Berlin Ostbahnhof hotel. Dit 3,5* hotel ligt zeer centraal en krijgt een geweldige beoordeling van 8,8 op basis van 103 reviews. De moderne en gedetailleerde inrichting van het hotel is geweldig en de bedden zijn heerlijk zacht. Wil je lekker lokaal doen? In dit hotel serveren ze eigen geselecteerde wijnen en de beste lokale bieren en cocktails.

Stedentrip Berlijn

Met deze deal kan je kiezen uit verschillende opstapplaatsen van de trein, namelijk Amsterdam Centraal, Amersfoort, Deventer of Hengelo. Vanuit stap je op de trein en ben je in na een aantal uurtjes in Berlijn. Misschien doe je er met het vliegtuig door al dat wachten wel bijna net zo lang over. Eenmaal bij het hotel kan je Berlijn gaan verkennen. Ga je naar de restanten van de Berlijnse muur of bezoek je het Rijksdaggebouw? Het is helemaal aan jou!

screenshot van de deal

berlijn