slechts 119,- €

Ontdek het hippe Berlijn en overnacht 2 tot 4 nachten in een goed hotel o.b.v. logies en ontbijt, inclusief retourvlucht  vanaf slechts €119! Ontdek de indrukwekkende hoofdstad van Duitsland vol geschiedenis en moderniteit.

Berlin Germany Shutterstock 149620307

In Berlijn komt het allemaal samen: een rijke geschiedenis en cultuur, maar ook een hippe stad waar je heerlijk kunt winkelen. Vanuit je hotel sta je binenn enkele minuten op de beroemde voormalige grensovergang Checkpoint Charlie. Liefhebbers kunnen hun hart ophalen op de bekende winkelstraat Friedrichstrasse. Struin de prachtige boulevard Unter der Linden af en kom uit bij de Branderburger Tor, hét symbool van Berlijn, of neem een kijkje bij de Berlijnse Muur of de Rijksdag, de statige zetel van het Duitse parlement.

je verblijft in het driesterrenhotel Park Inn by Radisson Berlin City West gelegen in de wijk Charlottenburg-Wilmersdorf. Een metrostation ligt op een steenworpafstand waarvandaan je gemakkelijk de stad kunt verkennen. Iedere ochtend begin je de dag goed met een ontbijt in de bistro. In de bar kun je terecht voor koffie, snacks en drankjes. Op Trivago krijgt dit hotel een goede score van 82/100.

Berlin Germany Shutterstock 161067611

Wil jij het hippe Berlijn ontdekken? Boek dan snel, want beschikbaarheid is beperkt! 

screenshot van de deal

Radisson Berlijn Travelbird
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)