Op citytrip in hartje Boedapest

Inclusief retourvlucht en verblijven in een uitstekend beoordeeld appartement!

  • Hotel Appartementen Nova
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij WizzAir
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 89,-

Ben jij in voor een stedentrip Boedapest, ‘het Parijs van het Oosten’? Ontdek de schoonheid van de Hongaarse hoofdstad, bewonder de fraaie architectuur die Boedapest rijk is en kom tot rust in een van de vele thermale baden. Je verblijft hier drie dagen in een appartement en met retourvlucht voor slechts €89!

Uitzicht over Boedapest

Stedentrip Boedapest

Boedapest, de ‘koningin van de Donau’, kent een rijke geschiedenis en cultuur. De eeuwenoude stad heeft dan ook bezienswaardigheden bij de vleet. Bezoek de Romeinse ruïnes in het Aquincum Museum, het Heldenplein, het beeldenpark en de befaamde St. Stefanbasiliek. Daarnaast staat Boedapest bekend om zijn thermale baden, van de sprankelende Gellert-baden tot het kuuroord Rudas, een indrukwekkend 16e-eeuws Turks bad in oorspronkelijke Ottomaanse stijl. Na een heerlijk bad kun je volledig opgeladen het bruisende nachtleven in of nog even uitrusten op het terras. Voor een aantal tips voor tijdens je stedentrip in Boedapest lees je mijn Travel Magazine artikel met Boedapest tips!

citytrip Boedapest

Appartementen Nova

Je verkent deze indrukwekkende stad vanuit appartementencomplex Nova***.  De gloednieuwe appartementen liggen op slechts 5 minuten lopen van het centrum en metrostation. Zo is de stad heel gemakkelijk te verkennen. In de directe omgeving van het hotel vind je genoeg restaurants. Uiteraard is er gratis wifi waarmee je het thuisfront op de hoogte kunt houden. Deze appartementen worden ook nog eens uitstekend beoordeeld op Zoover met 7 uit 10 punten.

Boedapest

 

screenshot van de deal

Screenshot deal