Unieke, luxueuze 5*-stedentrip in Boedapest

Overnacht in een Executive Suite met ontbijtbuffet en gratis toegang tot de luxe spa!

  • Hotel Corinthia Hotel Budapest
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 216,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DBoedapest%26affid%3DCorinthiashoteljan19%26produit%3D278449" text="Hier boeken"]

Wow! Toen ik op deze aanbieding terecht kwam, moest ik me even in de ogen wrijven! Wat een luxe! Zo ben ik nog nooit op stedentrip geweest. Wat een leuke deal is dit! Je verblijft in een  prachtige Superior of Deluxe Kamer van van het 5* Corinthia hotel in Boedapest met prachtige spa! Bekijk hier de beschikbare reisdata!

Corinthia Hotel Budapest 5*

Boedapest

Next stop: Boedapest! De hoofdstad van Hongarije staat als volgende op de planning. Oooh en wat kan ik hier wel niet allemaal over vertellen. Boedapest is een geweldige historische stad waar je heel veel kunt beleven. Het Széchenyibad is zeker waard om te bezoeken. Het grootste kuuroord van Europa vind je hier en man man man wat is het prachtig! Ook mooi is de Burcht van Boeda, het oude koningspaleis. Ook herkenbaar van de foto’s is de kettingbrug en het heldenplein. Als je een echte cultuurliefhebber bent dan zit je hier goed, want buiten alle bezienswaardigheden zijn er ook veel musea om te bezoeken!

Corinthia Hotel Budapest 5*

Corinthia Hotel Budapest

We gaan naar de beauty van dit alles, namelijk het 5-sterren hotel Corinthia. Dit hotel geheel in renaissance stijl  zal je meteen betoveren met een elegant en luxe gevoel. Het hotel ligt in het hart van Boedapest en de Opera en diverse warenhuizen liggen in de buurt. Je verblijft in een ruime Superior of Deluxe kamer met King size bed, prachtig uitzicht over Boedapest, Bose audio systeem, televisie, wifi verbinding en nog veel meer! Inbegrepen is ook nog een gratis toegang tot de spa van het hotel en als je die foto’s ziet ben je daar vast en zeker wel heel blij mee. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een geweldige beoordeling van 4.5 /5!

Corinthia Hotel Budapest 5*

screenshot van de deal

Screenshot van de deal