Heel goedkope stedentrip naar Boedapest

Inclusief vluchten en centraal gelegen 4* hotel

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussels South Charleroi Airport
  • Boekingskosten €25 (geldt niet voor leden!)
  • Beoordeling 8 op Zoover
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Doe je was op vakantie Wasservice
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt: 22. nov tot 24. nov Boedapest
slechts € 99,-

Wauw! Een stedentrip naar Boedapest voor maar €99, fantastisch toch? De ideale gelegenheid om die romantische citytrip of dat weekendje weg met de vrienden/vriendinnen eindelijk te boeken. Voor die bodemprijs verblijf je zelfs in een centraal, uitstekend beoordeeld 4*-hotel!

Boedapest

Hotel Mediterran

Dit 4*-hotel ligt uitstekend centraal gelegen in het sfeervolle Boeda, het oude centrum van Boedapest. Op wandelafstand van heel wat van de bezienswaardigheden die ik hierboven heb beschreven. Een dag geen tijd gehad om een huuroord te bezoeken, geen nood, het hotel heeft een een spabad en sauna! ’s Avonds kan je dan gezellig napraten bij een drankje aan de bar van het hotel. Of trek erop uit want het nachtleven van Boedapest is legendarisch! Hotel Mediterran krijgt een ruime 8 uit 10 punten op Zoover.

stedentrip Boedapest

Stedentrip Boedapest

Laat me je meenemen naar het beroemde Boedapest! De hoofdstad van Hongarije is de laatste jaren uitgegroeid tot een van jullie favoriete citytrip-bestemmingen. En dat is geen toeval. Er is heel wat te beleven in deze historische stad. Je kan er onder andere het grootste kuuroord ter wereld bezoeken, het Széchenyibad. Of kies een van de andere talrijke kuuroorden en thermale baden, die de stad zo’n bekendheid geven. Wandel rond in de rijke geschiedenis van Boedapest, langs o.a. de Burcht van Boeda, het Heldenplein, het Parlementsgebouw of de geweldige Andrássyboulevard. Voor meer informatie en inspiratie voor deze stedentrip, kan je mijn Travel Magazine artikel met tips voor Boedapest lezen.

Boedapest

screenshot van de deal

Screenshot deal