Winters weekendje weg in Boedapest

Inclusief retourvlucht en centraal hotel met ontbijt!

  • Hotel Six Inn Hotel Budapest
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Ryanair
  • maaltijden Ontbijt
  • locatie stad
P.p. vanaf € 59,-

Wow, dit is een mooie deal! Slechts €59 voor een stedentrip naar Boedapest, inclusief retourvlucht en verblijf in een centraal gelegen hotel met ontbijt. Boek snel dit heerlijke weekendje weg en laat je betoveren door de schoonheid van de Hongaarse hoofdstad. Boeken doe je hier!

Boedapest

Stedentrip Boedapest

Begin je stedentrip in Boedapest met een klim naar de top van de Gellért-heuvel waarvandaan je uitkijkt over de stad. Voor je strekken de stadsdelen Boeda en Pest zich uit. Hier vind je tal van interessante bezienswaardigheden waaronder de Burcht van Boeda, het indrukwekkende Parlementsgebouw en het Vissersbastion. Daarnaast is een weekendje in Boedapest niet compleet zonder een bezoek aan het Széchenyibad en een drankje in een ruïnebar. Meer weten over deze mooie stad? Lees mijn Boedapest tips ter inspiratie!

stedentrip Boedapest

Six Inn Hotel

Het 3* Six Inn Hotel Budapest, gelegen in het stadsdeel Pest, is een fijne uitvalsbasis voor een weekendje in de Hongaarse hoofdstad. Vanuit dit centraal gelegen hotel zijn alle bezienswaardigheden eenvoudig te bereiken. Elke ochtend geniet je van een lekker ontbijtje en je krijgt daarnaast 25% korting op de toegang tot de wellness van het hotel. Op Tripadvisor ontvangt dit hotel een mooie beoordeling van 4 van de 5 punten en een certificaat van uitmuntendheid.

Stedentrip Boedapest

screenshot van de deal

Screenshot