Super voordelig op stedentrip naar Bratislava

Inclusief vluchten + hotel midden in het centrum!

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussels South Charleroi Airport
  • Boekingskosten Geen!
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Perfecte ligging Midden in het centrum van Bratislava!
Holidayguru tipt 02.03.20 tot 04.03.20
P.p. vanaf € 65,-

Maak je klaar voor een originele stedentrip in Oost-Europa en ontdek de indrukwekkende hoofdstad van Slowakije: Bratislava! Voor slechts €65 ga jij drie dagen op ontdekkingstocht door de historische stad en verblijf je in een goed hotel midden in het centrum. Ook je retourvluchten zijn inbegrepen. Pak die kans!

Ibis Bratislava Centrum

Jouw thuisbasis in Bratislava is hotel Ibis Bratislava Centrum, een modern 3* hotel in hartje stad. Vanuit hier wandel je in enkele minuten naar het historisch centrum. Bezoek eeuwenoude bezienswaardigheden, slenter door de oude straatjes en drink super goedkope biertjes in een gezellig café. Het hotel beschikt daarnaast over een fijn restaurant was je zowel lokale als internationale gerechten kunt proeven.

Bratislava – outlook form st. Martins cathedral to the castle

Stedentrip Bratislava

Bratislava is misschien niet de eerste bestemming die in je op komt voor een stedentrip in Europa, maar het is het bezoeken meer dan waard! De hoofdstad van Slowakije is, dankzij haar interessante geschiedenis, een culturele parel maar stroomt nog niet over van de toeristen. Ga op avontuur in de historische binnenstad en bezoek de beroemde (en instagram-waardige) St. Elizabethkerk, die knálblauw is zowel van binnen als van buiten! Natuurlijk mag je ook de Burcht van Bratislava niet overslaan. ’s Avonds kom je bij van een dag sightseeing met een welverdiend – en súpergoedkoop – biertje. Cheers!

screenshot van de deal