slechts € 44,50

Geniet van een lekker weekendje weg in het mooie Brugge en verblijf in een gezellige Bed & Breakfast in het historische stadscentrum. Voor slechts €44,50 boek je dit leuke arrangement in Brugge, inclusief verblijf, ontbijt en een lekker flesje wijn! Bekijk de mogelijke reisdata hier en boek jouw Belgische citytrip!

Brugge

Bed and Breakfast Con Ampère

Het leuke van deze deal is dat je verblijft in een gastvrije Bed and Breakfast in hartje Brugge. De eigenaren van de B&B wonen al jaren in Brugge en delen hun liefde voor de stad en hun favoriete plekjes graag met je. ’s Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijt in de ontbijtruimte of op het terras en bovendien staat op je kamer een flesje wijn voor je klaar. Vervolgens is het tijd om Brugge te ontdekken. De Grote Markt in het historische centrum ligt om de hoek! En het wordt nog beter, want op Tripadvisor ontvangt deze B&B een beoordeling van maar liefst 5 uit 5 punten!

Bonte huizen in Brugge

Weekendje weg Brugge

Het historische stadscentrum van Brugge staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Ontdek de stad te voet of kies voor een rondvaart of een tocht per paardenkoets door Brugge. Voor een mooi uitzicht over de stad beklim je de 83 meter hoge Belfort-toren aan de Grote Markt.

Brugge bij nacht

screenshot van de deal

Screenshot Voordeeluitjes