Stedentrip Brugge in gezellige Bed & Breakfast

Ontdek een van de mooiste steden van België!

  • Hotel Bed and Breakfast Con Ampère
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • locatie Stad
P.p. vanaf € 44,50

Heerlijke stedentrip naar Brugge met verblijf in een uitmuntende Bed & Breakfast midden in het historische stadscentrum. Voor slechts €44,50 boek je dit leuke arrangement in Brugge, inclusief verblijf, ontbijt en een lekker flesje wijn! Het is tijd voor cultuur, lekkere biertjes, chocolade en frieten!

Brugge

Bed and Breakfast Con Ampère

Het leuke van deze deal is dat je verblijft in een gastvrije Bed and Breakfast in hartje Brugge. De eigenaren van de B&B wonen al jaren in Brugge en delen hun liefde voor de stad en hun favoriete plekjes graag met je. ’s Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijt in de ontbijtruimte of op het terras en bovendien staat op je kamer een flesje wijn voor je klaar. Vervolgens is het tijd om Brugge te ontdekken. De Grote Markt in het historische centrum ligt om de hoek! En het wordt nog beter, want op Zoover ontvangt deze B&B een beoordeling van maar liefst 9.4!

Bonte huizen in Brugge

Weekendje weg Brugge

Het historische stadscentrum van Brugge staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Ontdek de stad te voet of kies voor een rondvaart of een tocht per paardenkoets door Brugge. Voor een mooi uitzicht over de stad beklim je de 83 meter hoge Belfort-toren aan de Grote Markt. Om je helemaal goed voor te bereiden op deze heerlijke stedentrip lees je mijn Brugge tips.

Brugge bij nacht

screenshot van de deal

Stedentrip Brugge