Lang weekend Brugge met de trein

4 dagen inclusief treinkaartje, hotel en ontbijt

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €15
  • Beoordeling 7,9
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 09.01.20 tot 12.01.20
P.p. vanaf € 174,-

Amai, een stedentrip Brugge, dat klinkt goed! Deze Vlaamse stad staat bol van de cultuur en is daarom uitermate geschikt om een lekker weekendje heen te gaan. Met deze deal die ik heb gevonden krijg je ook een treinkaartje erbij (het maakt niet uit vanaf welk station in Nederland je vertrekt). Voor slechts €174 heb je al een lang weekend Brugge, inclusief treinkaartje, hotel in het centrum en ontbijt. Bel snel je vriend(in) op en ga er even tussenuit.

Ibis Brugge Centrum

Ibis Brugge Centrum is jouw hotel tijdens een lang weekend Brugge. Het hefet een perfecte ligging in het centrum van deze prachtige vestigingsstad. Vanuit het hotel loop je zo door de gezellige Katelijnestraat en de Onze-Lieve-Vrouwe kerk. In het restaurant van het hotel kan je lekker eten zodat je met een voldaan gevoel het bedje in kan kruipen. Dit mooie, degelijke hotel is perfect voor mensen met een beperkt budget die wel centraal willen verblijven. Het hotel krijgt een zeer goede 7,9 als beoordeilng.

Brugge

Stedentrip Brugge

Een stedentrip Brugge is altijd plezant. Deze prachtig vestigingsstadje heeft namelijk alles in huis om een lang weekendje te genieten. Bezoek tijdens dit tripje zeker de Onze-Lieve-Vrouwekerk, waar Michelangelo’s beroemde Madonna te zien is. Voor een prachtig uitzicht over de stad moet je in de Belfort toren zijn die op de Grote Markt staat. Vergeet ook absoluut niet heel veel chocolade in te slaan. Daar staat Brugge namelijk bekend om. Let’s go to Brugge!

screenshot van de deal

brugge