Laag geprijsde stedentrip naar Dublin!

Inclusief vluchten en verblijf in goed hotel met ontbijt!

  • Hotel Maldron Hotel Parnell Square
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 129,-

Dublin: de stad van pintjes Guinness, whiskey, een rijke geschiedenis en bovenal een levendige cultuur. Hier moet je echt eens geweest zijn. Ga op een stedentrip naar het gezellige Dublin en ervaar waarom mensen vrijwel altijd gecharmeerd zijn door deze Ierse stad. Deze aanbieding is inclusief vluchten en goed beoordeeld hotel met ontbijt, nu voor slechts €129! Bekijk hier snel de aanbieding en alle mogelijk data!

stedentrip dublin

Stedentrip naar Dublin

Dit is een stad voor levensgenieters. Ontdek de oorsprong van het de Guinness in de brouwerij en drink na een rondleiding door het pand een pint bovenin de Gravity bar, waar je een geweldig uitzicht hebt over de hele stad. Hou je meer van whiskey? Dan is de Jameson brouwerij iets voor je! Bezoek de vele musea, kerken en burchten en leer de geschiedenis van Dublin kennen. Wist je bijvoorbeeld dat deze stad ooit werd gesticht door de Vikingen? Wil je een dagje wandelen? Het groene Wicklow Mountains National Park ligt niet ver van de stad! Een Ierland vakantie is een echte aanrader voor iedereen, maar om alvast in de Ierse stemming te komen kan je ik een stedentrip naar Dublin zeker aanraden! 😉 In mijn Travel Magazine geeft een “expert” je tips over de beste pubs van Dublin! Check hier wat de beste reistijd is voor Ierland.

stedentrip dublin

Maldron Parnell Square hotel

Je overnacht in het Maldron Hotel Parnell Square hotel. Het Maldron Hotel Parnell Square ligt op 2 minuten lopen van de populaire O’Connell Street, in het centrum van Dublin. De kamers beschikken over gratis internet en een eigen badkamer met douche en bad. Het bijbehorende café serveert een à la carte-menu en verse koffie. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een zeer goede beoordeling van 4 van de 5 sterren en een certificaat van uitmuntendheid!

stedentrip dublin

screenshot van de deal

Screenshot van de stedentrip Dublin