Een stedentrip Dublin ligt in het verschiet!

3 dagen inclusief vluchten en verblijf met binnenzwembad en wellness

  • Hotel Best Western Sheldon Park and Leisure Club
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 115,-

Wat dacht je van een stedentrip naar Dublin, met een goed hotel met spa en wellness, voor die prijs? Dat is inclusief de vluchten! Tijd dus om je spullen te pakken en af te reizen naar de hoofdstad van Ierland: Dublin! Ontdek wat deze historische stad te bieden heeft en proef wat cultuur door bekende Ierse drankjes te nuttigen, zoals Guinness of Jameson whiskey! Vertrek richting de bruisende pubs met het weinig schuimende bier, of ga je toch voor de historische bezienswaardigheden? Een stedentrip Dublin is voor iedereen een interessant uitstapje en echt een aanrader. Nu dat ook nog eens voor die prijs, kun je bijna niet thuisblijven! Bekijk hier snel de mogelijke data, verdere details en boek deze stedentrip.

stedentrip dublin

Stedentrip Dublin

De Ierse mentaliteit en vriendelijkheid zijn dusdanig indrukwekkend dat de Ieren bekend staan als een van vrolijkste volken. De stad stond niet voor niks op de derde plaats in de Lonely Planet lijst van steden om te bezoeken in 2016! Bekijk bijvoorbeeld de historische schilderijen in de National Gallery. Maak op deze manier een tour door de rijke geschiedenis van Ierland in schilderijen. Ook het National Museum vormt een leuk uitstapje. De populairste bezienswaardigheid van Dublin is misschien wel de Guinness Storehouse Brewery, de plek waar je alles leert over hoe dat Ierse drankje gebrouwen wordt. Avondje stappen? Dat gebeurt in de populaire uitgaanswijk Temple Bar! Wil je meer tips over uitgaan in Dublin? Check dan dit Travel Magazine artikel over de beste pubs van Dublin! Wil je meer algemene Dublin tips? Lees dan mijn artikel vol Dublin tips! En kijk hier wat de beste reistijd is voor Ierland. Sláinte!

stedentrip dublin

Sheldon Park hotel

Je verblijft tijdens je stedentrip Dublin in het goed beoordeelde 3* hotel Best Western Sheldon Park. Met de tram sta je binnen 15 minuten in het centrum van Dublin. Je hotel heeft onder andere een heerlijk wellnesscentrum en spa, waar je lekker kunt gaan relaxen na een dag wandelen en sightseeing in Dublin. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een zeer goede score van 4 van de 5 punten.

stedentrip dublin

screenshot van de deal

screenshot