Magische stedentrip naar Edinburgh

Inclusief vluchten en hotel in hartje centrum!

  • Luchthaven van vertrek Brussels South Charleroi Airport
  • Boekingskosten €19,50 (geldt niet voor leden!)
  • Beoordeling 8
  • Calamiteitenfonds €2,50
vanaf Brussels South Charleroi Airport
Holidayguru tipt 26.01.20 tot 29.01.20
P.p. vanaf € 125,-

Kies voor een magische stedentrip, kies voor Edinburgh! Voor maar €125 boek je een 4-daagse citytrip naar de Schotse hoofdstad, inclusief retourvlucht en hotel midden in het centrum. Doen!

Ibis Central Southbridge

Het 3* hotel Ibis Central Southbridge ligt midden in het oude centrum van Edinburgh, een betere locatie kun je je niet wensen. Vanuit hier loop je in tien minuten naar het Edinburgh Castle, de bekendste bezienswaardigheid van de stad. Bovendien heb je vanuit het hotel een geweldig uitzicht over de stad en kun je in de nette kamers lekker relaxen na een dagje sightseeing.

Stedentrip Edinburgh

Stedentrip Edinburgh

J.K. Rowling werkte in de jaren ’90 vanuit verschillende cafeetjes aan de eerste Harry Potter boeken en liet zich voor de magische wereld inspireren door de charme en historie van Edinburgh, de hoofdstad van Schotland. Laat je ook inspireren tijdens een wandeling door Old Town, neem een kijkje bij het Edinburgh Castle of ga lekker een middagje shoppen in New Town. Neem ook je wandelschoenen mee en beklim de Calton Hill of Arthur’s Seat.

 

screenshot van de deal

Screenshot deal